Kao ljubitelji kvalitetne kafe, svesni smo koliko je dobra espresso kafa bitna, kako za početak dana, tako i za pauze koje nas osvežavaju i pružaju nam energije za ostatak dana. DELICCO ima široku ponudu visokokvalitetnih aparata za kafu i kapsula renomiranog brenda Lavazza. Odlučni da zadovoljimo sve potrebe za kafom na radnom mestu, nudimo vam idealno rešenje koje osigurava da vaši zaposleni i posetioci uvek imaju pristup vrhunskoj espresso kafi.

Besplatno Korišćenje Kafe Aparata Lavazza

DELICCO svojim klijentima nudi besplatno korišćenje kafe aparata, prema vašim potrebama. Koristite jedan ili više aparata za espresso kafu, serija Lavazza Blue Point i Lavazza A Modo Mio, koji koriste odgovarajuću kafu u kapsulama. Možete pogledati našu široku ponudu Lavazza aparata za kafu i naručiti onaj koji zadovoljava sve vaše kancelarijske potrebe!

U našoj ponudi se nalaze sledeći Lavazza aparati za iznajmljivanje:

Lavazza Classy Mini

lavazza aparat za kafu lavazza classy mini                 

Aparat je namenjen korišćenju u preduzećima sa malim brojem zaposlenih. Lavazza Classy Mini se iznajmljuje na besplatno korišćenje uz minimalnu mesečnu potrošnju od 100 komada kapsula espresso kafe.


Lavazza Classy Milk

lavazza aparat za kafu lavazza classy milk

Aparat je namenjen korišćenju u preduzećima sa malim ili srednjim brojem zaposlenih. Lavazza Classy Milk se iznajmljuje na besplatno korišćenje uz minimalnu mesečnu potrošnju od 300 komada kapsula espresso kafe.


Lavazza A Modo Mio

lavazza aparat za kafu lavazza a modo mio

Aparat je namenjen korišćenju u preduzećima sa malim brojem zaposlenih. Lavazza A Modo Mio se iznajmljuje na besplatno korišćenje uz minimalnu mesečnu potrošnju od 100 komada kapsula espresso kafe.


Lavazza Blue LB 2500

lavazza aparat za kafu lavazza blue lb 2500

Ovaj aparat za kafu je deo prestižne Lavazza Blue serije, namenjen da zadovolji potrebe većeg broja korisnika uz mogućnost pripremanja više vrsta napitaka. Napici koje ovaj aparat za kafu može da pravi su: Espresso, Cappuccino, Espresso Lungo, Latte Macchiato, Espresso Macchiato ili Bevande Calde (topli napici). Aparat se daje na besplatno korišćenje uz minimalnu mesečnu potrošnju od 200 komada kapsula Lavazza espresso kafe. Za spravljanje kafe napitaka koji sadrže mleko koristi se mleko u prahu Ristora, u pakovanju od 500 grama (Šifra proizvoda: 12-119).


Lavazza Blue LB 2600

lavazza aparat za kafu lavazza blue lb 2600

Aparat je najnoviji model iz serije Lavazza Blue 2000 uređaja, namenjen većem broju korisnika uz mogućnost pripremanje više vrsta napitaka od kafe, mleka i čokolade, kao što su: Espresso, Macchiato, Cappuccino, Late Macchiato, topla čokolada sa kafom, i mnogi drugi napici. Aparat se iznajmljuje na besplatno korišćenje uz minimalnu mesečnu potrošnju od 600 komada kapsula Lavazza espresso kafe. Za spravljanje kafe napitaka koji sadrže mleko koristi se mleko u prahu Ristora, u pakovanju od 500 grama, kao i instant kakao Ristora u pakovanju od 500 grama.


Pošaljte nam e-mail poruku ili nas nazovite na fiksni telefon, ili na mobilni telefon, pa će vam naši operateri pružiti sve dopunske informacije koje su vam potrebne. Stojimo vam na raspolaganju!

Ukoliko želite da vidite kompletnu ponudu posetite našu stranicu Lavazza aparati za kafu i pogledajte sve kafe aparate koje možete naručiti, kao i pogodnosti koje idu uz njih.

Lavazza Kapsule Različitih Aroma Espresso Kafe

U našem asortimanu možete pronaći pažljivo odabrane Lavazza kapsule sa različitim aromama espresso kafe koje su dizajnirane da zadovolje razne ukuse i preference strasnih ljubitelja kafe. Od klasičnih, bogatih i intenzivnih aroma, do delikatnih i blažih nota, naša ponuda obuhvata širok spektar ukusa koji će obogatiti svaki trenutak proveden uživajući u kvalitetnoj kafi. Posetite naše stranice za Lavazza espresso kafu u kapsulama, ili Lavazza espresso kafu u zrnu da vidite kompletnu ponudu Lavazza kafe i pronađete pravu aromu koja će vam ispunjavati zauzete dane u kancelariji!

Lavazza Cafe Crema Lungo

100% arabika, sa dodatkom blage, mlečne kreme
Cena po komadu (bez PDV-a): 47,50 dinara
Cena za kutiju (bez PDV-a): 4.750,00 dinara


Lavazza Cafe Intenso

Mešavina arabike i robuste
Cena po komadu (bez PDV-a): 47,50 dinara
Cena za kutiju (bez PDV-a): 4.750,00 dinara


Lavazza Cafe Tiera

100% arabika
Cena po komadu (bez PDV-a): 47,50 dinara
Cena za kutiju (bez PDV-a): 4.750,00 dinara


Lavazza Cafe Espresso Dolce

100% arabika
Cena po komadu (bez PDV-a): 47,50 dinara
Cena za kutiju (bez PDV-a): 4.750,00 dinara


Lavazza Cafe Decaffeinato

100% arabika, bez kofeina
Cena po komadu (bez PDV-a): 47,50 dinara
Cena za kutiju (bez PDV-a): 4.750,00 dinara


Lavazza Cafe Amabile

Mešavina arabike i robuste
Cena po komadu (bez PDV-a): 47,50 dinara
Cena za kutiju (bez PDV-a): 4.750,00 dinara


Ako želite besplatno korišćenja kafe aparata Lavazza prilikom vaših sajamskih prezentacija, prezentacija ili proslava uz espresso kafu po vašem izboru, možete nas kontaktirati radi svih detalja. Takođe, ukoliko želite, možemo da vam isporučimo bilo koji aparat sa ciljem vaše probe uz odgovarajuću količinu besplatnih uzoraka kapsula kafe. Od 01.07.2018 godine, espresso kafu u kapsulama mogu da poručuju i fizička lica, uz mogućnost plaćanja i bankarskim karticama, Visa i Master.

Pošaljte nam e-mail poruku ili nas nazovite na fiksni telefon, ili na mobilni telefon, a naši operateri će vas kontaktirati za dopunske informacije, ukoliko su iste potrebne.