ZA NOVE KUPCE
Svim novim klijentima, na cene iz naše internet prodavnice, u vrednosti porudžbine do 50.000,00 dinara sa pdv-om, odobravamo dodatni jednokratni popust od 2% .
Svim novim klijentima, na cene iz naše internet prodavnice, u vrednosti porudžbine od 50.001,00 dinara do 100.000,00 dinara sa pdv-om, odobravamo dodatni jednokratni popust od 3% .
Svim novim klijentima, na cene iz naše internet prodavnice, u vrednosti porudžbine preko 100.001,00 dinara sa pdv-om, odobravamo dodatni jednokratni popust od 4%.

ZA AVANSNO PLAĆANJE
Svim postojećim kupcima za avansnu uplatu , na cene iz internet prodavnice ili postojećeg cenovnika , odobravamo dodatni popust od 2% .

POPUSTI ZA ARTIKLE NA PROMOTIVNOJ PRODAJI
Na promotivnoj prodaji se nalaze proizvodi LAVAZZA I RAJ  VODA, koja će biti aktuelna zaključno sa 31.12.2020  godine.
Za sve klijente sa kojima se u predstojećem periodu sklopi ugovor o besplatnom korišćenju aparata za espresso kafu , kao i korišćenje vodamata RAJ VODA , za sve proizvode LAVAZZA I vodu RAJ VODA       ( boca sa 18.90 lit.) odobravamo sledeće pogodnosti:

– Popust od 2% za porudžbine proizvode espresso kafe Lavazza u kapsulama.
– Popust od 3 % za porudžbine negazirane vode RAJ  VODA.

** pogledajte uslove korišćenja aparata za espresso kafu i vodu, koji se nalaze na stranicama prema sledećim linkovima:
http://www.delicco.rs/lavazza/
http://www.delicco.rs/doravoda/
Nakon isteka promotivnog perioda , isključivo u slučaju objedinjene istovremen porudžbine ( Lavazza + Dora voda) , na istoj fakturi , za iznos iste preko 12.000,00 dinara sa uključenim pdv-om, ostaje na snazi popust od 2 %.

 

Napomena:
Nije moguće koristiti više vrsta popusta, u okviru jedne porudžbine ili vremenskog perioda već isključivo samo jedne od svih gore navedenih.