ZA NOVE KUPCE
Svim novim klijentima, na cene iz naše internet prodavnice, u vrednosti porudžbine do 50.000,00 dinara sa pdv-om, odobravamo dodatni jednokratni popust od 2% .
Svim novim klijentima, na cene iz naše internet prodavnice, u vrednosti porudžbine od 50.001,00 dinara do 100.000,00 dinara sa pdv-om, odobravamo dodatni jednokratni popust od 3% .
Svim novim klijentima, na cene iz naše internet prodavnice, u vrednosti porudžbine preko 100.001,00 dinara sa pdv-om, odobravamo dodatni jednokratni popust od 4%.

ZA AVANSNO PLAĆANJE
Svim postojećim kupcima za avansnu uplatu , na cene iz internet prodavnice ili postojećeg cenovnika , odobravamo dodatni popust od 2% .

POPUSTI ZA ARTIKLE NA PROMOTIVNOJ PRODAJI
Na promotivnoj prodaji se nalaze proizvodi LAVAZZA I RAJ  VODA, koja će biti aktuelna zaključno sa 31.12.2020  godine.
Za sve klijente sa kojima se u predstojećem periodu sklopi ugovor o besplatnom korišćenju aparata za espresso kafu , kao i korišćenje vodamata RAJ VODA , za sve proizvode LAVAZZA I vodu RAJ VODA       ( boca sa 18.90 lit.) odobravamo sledeće pogodnosti:

– Popust od 2% za porudžbine proizvode espresso kafe Lavazza u kapsulama.
– Popust od 3 % za porudžbine negazirane vode RAJ  VODA.

** pogledajte uslove korišćenja aparata za espresso kafu i vodu, koji se nalaze na stranicama prema sledećim linkovima:
http://www.delicco.rs/lavazza/
http://www.delicco.rs/doravoda/
Nakon isteka promotivnog perioda , isključivo u slučaju objedinjene istovremen porudžbine ( Lavazza + Dora voda) , na istoj fakturi , za iznos iste preko 12.000,00 dinara sa uključenim pdv-om, ostaje na snazi popust od 2 %.

KOLIČINSKI POPUST

 

 

Šifra proizvoda: 1-1 , FOTOKOPIR PAPIR COMMUNICATOR, A4, 80 gsm.

Za poručenu količinu za više od 251 risa mesečno, jednokratno ili kumulativno, odobrava se količinski popust koji je ekvivalentan netto ceni od 279,00 dinara bez pdv.

 

 

 

Šifra proizvoda: 1-1 , FOTOKOPIR PAPIR COMMUNICATOR, A4, 80 gsm.

Za poručenu količinu od 251 do 500 riseva mesečno, jednokratno ili kumulativno, odobrava se količinski popust koji je ekvivalentan netto ceni od 259,00 dinara bez pdv.

 

 

 

Napomena:
Nije moguće koristiti više vrsta popusta, u okviru jedne porudžbine ili vremenskog perioda već isključivo samo jedne od svih gore navedenih.