ZA NOVE KUPCE

Svim novim klijentima, na cene iz naše internet prodavnice, u vrednosti porudžbine do 50.000,00 dinara sa pdv-om, odobravamo dodatni jednokratni popust od 2%.

Svim novim klijentima, na cene iz naše internet prodavnice, u vrednosti porudžbine od 50.001,00 dinara do 100.000,00 dinara sa pdv-om, odobravamo dodatni jednokratni popust od 3%.

Svim novim klijentima, na cene iz naše internet prodavnice, u vrednosti porudžbine preko 100.001,00 dinara sa pdv-om, odobravamo dodatni jednokratni popust od 4%.

ZA AVANSNO PLAĆANJE

Svim postojećim kupcima za avansnu uplatu, na cene iz internet prodavnice ili postojećeg cenovnika, odobravamo dodatni popust od 2%.

 

POPUSTI ZA ARTIKLE NA PROMOTIVNOJ PRODAJI

Na promotivnoj prodaji se nalaze proizvodi LAVAZZA I RAJ VODA, koja će biti aktuelna zaključno sa 31.12.2020 godine.

Za sve klijente sa kojima se u predstojećem periodu sklopi ugovor o besplatnom korišćenju aparata za espresso kafu, ili korišćenju aparata za vodu Raj voda, za sve proizvode Lavazza i Raj vode odobravamo sledeće pogodnosti:

– Popust od 2% za porudžbine proizvode espresso kafe Lavazza u kapsulama
– Popust od 3 % za porudžbine negazirane vode Raj voda

USLOVI KORIŠĆENJA

Promocija Lavazza Espresso kafa i aparata Delicco.rs

Promocija Raj vode i aparata za vodu Delicco.rs

Pogledajte uslove korišćenja aparata za espresso kafu i aparata za vodu, koji se nalaze na sledećim stranicama:

Korišćenje Lavazza aparata
Korišćenje aparata za vodu Raj voda

Nakon isteka promotivnog perioda, isključivo u slučaju objedinjene istovremene porudžbine (Lavazza + Raj voda) na istoj fakturi za iznos preko 12.000,00 dinara sa uključenim pdv-om, ostaje na snazi popust od 2%.

Napomena:
Nije moguće koristiti više vrsta popusta, u okviru jedne porudžbine ili vremenskog perioda već isključivo samo jednu od svih gore navedenih.