Akcijska prodaja i promocije

ZA NOVE KUPCE
Svim novim klijentima, na cene iz naše internet prodavnice, u vrednosti porudžbine do 50.000,00 dinara sa pdv-om, odobravamo dodatni jednokratni popust od 2% .
Svim novim klijentima, na cene iz naše internet prodavnice, u vrednosti porudžbine od 50.001,00 dinara do 100.000,00 dinara sa pdv-om, odobravamo dodatni jednokratni popust od 3% .
Svim novim klijentima, na cene iz naše internet prodavnice, u vrednosti porudžbine preko 100.001,00 dinara sa pdv-om, odobravamo dodatni jednokratni popust od 4%.

ZA AVANSNO PLAĆANJE
Svim postojećim kupcima za avansnu uplatu , na cene iz internet prodavnice ili postojećeg cenovnika , odobravamo dodatni popust od 2% .

POPUSTI ZA ARTIKLE NA PROMOTIVNOJ PRODAJI
Na promotivnoj prodaji se nalaze proizvodi LAVAZZA I DORA VODA, koja će biti aktuelna zaključno sa 30.09.2015 godine.
Za sve klijente sa kojima se u predstojećem periodu sklopi ugovor o besplatnom korišćenju aparata za espresso kafu , kao i korišćenje vodamata DORA VODA, za sve proizvode LAVAZZA I vodu DORAVODA ( boca sa 18.90 lit.) odobravamo sledeće pogodnosti:

– Popust od 2% za porudžbine proizvode espresso kafe Lavazza u kapsulama.
– Popust od 3 % za porudžbine negazirane vode DORA VODA.

** pogledajte uslove korišćenja aparata za espresso kafu i vodu, koji se nalaze na stranicama prema sledećim linkovima:
http://www.delicco.rs/lavazza/
http://www.delicco.rs/doravoda/
Nakon isteka promotivnog perioda , isključivo u slučaju objedinjene istovremen porudžbine ( Lavazza + Dora voda) , na istoj fakturi , za iznos iste preko 12.000,00 dinara sa uključenim pdv-om, ostaje na snazi popust od 2 %.

KOLIČINSKI POPUST

niveus-papir

 

Šifra proizvoda: 1-1 , FOTOKOPIR PAPIR NIVEUS, A4, Economy class.

Za poručenu količinu za više od 251 risa mesečno, jednokratno ili kumulativno, odobrava se količinski popust koji je ekvivalentan netto ceni od 249,00 dinara bez pdv.

 

 

niveus-papir

 

Šifra proizvoda: 1-1 , FOTOKOPIR PAPIR NIVEUS, A4, Economy class.

Za poručenu količinu od 150 do 250 riseva mesečno, jednokratno ili kumulativno, odobrava se količinski popust koji je ekvivalentan netto ceni od 259,00 dinara bez pdv.

 

 

niveus-papir

 

Šifra proizvoda: 1-7, FOTOKOPIR PAPIR DOUBLE A, A 4 , Premium class

Za poručenu količinu od više od 200 riseva mesečno, jednokratno ili kumulativno , odobrava se količinski popust koji je ekvivalentan netto ceni od 299,00 dinara bez pdv.

 

 

Napomena:
Nije moguće koristiti više vrsta popusta, u okviru jedne porudžbine ili vremenskog perioda već isključivo samo jedne od svih gore navedenih.